Hem » Z-Wave » Zipato Zipabox Duo
 • Zipabox Duo
 • 433-modul
 • Regeleditor

Zipato Zipabox Duo

2 499,00 :-
Lagerstatus: Ej i lager

Beskrivning

”Ditt hem kan automatiseras och skyddas med ett grundläggande Zipato system på cirka femton minuter. Koppla upp din Zipabox mot internet, matcha trådlösa sensorer och kontrollera ditt hem från var än i världen du befinner dig.”

Zipabox Duo är nästa generations styrenhet som låter dig kontrollera all din hemelektronik. För det mesta använder den pålitliga lågeffektradio som enkelt kan ta sig genom väggar, golv och skåp men det går också att använda existerande kablar för att ansluta all din hemelektronik.

Zipabox Duo inkluderar 433 MHz teknologin vilket även gör den kompatibel med t.ex. Nexa-enheter.

Zipato online ger dig ständig tillgång till ditt hemautomatiseringssystem. Det spelar ingen roll var du befinner dig - på kontoret i Gävle, i en bil på E20 eller på en strand vid Medelhavet – du håller enkelt och smidigt full koll på ditt hem via en laptop, smartphone eller tablet. 

Tack vare Zipaboxens modulära uppbyggnad så kan den möjliggöra kontroll av nästan alla elektriska anordningar i ditt hem som t.ex. hushållsmaskiner, persienner, termostater och lampor. 

Det finns redan en mängd olika moduler (t.ex säkerhetsmodul, effektmodul, KNX-modul) tillgängliga för att att öka och förenkla funktionaliteten ytterligare. 

Du skapar regler i molntjänsten (gratis) och för detta behövs tillgång till Internet. När du sedan sparat dem laddas de ned lokalt i din box, och de regler du skapat fungerar även offline.

(Obs: Just nu levereras Zipabox Duo som Zipabox med extern 433-modul. Hör gärna av er vid ev. frågor om detta)

Specifikationer

Dokumentation

Dokument (0)

Dela/Skriv ut

Blogga om
 

Andra varor från samma fabrikat

 • 890,00 :-
  från 37,08 :- / mnd.
 • från 3 141,00 :-
  från 130,88 :- / mnd.
 • från 1 195,00 :-
  från 49,79 :- / mnd.
  ( 1 340,10 :-)
 • från 202,50 :-
  från 8,44 :- / mnd.